Other (11): lezingaanbod over muziekfenomenologie en/of stamceldonatie.

Beste lezer

De voorbij jaren ben ik intensief bezig geweest met onderzoek in de fenomenologie van de muziek. Ik schreef een masterscriptie in de wijsbegeerte over dit thema en won hiermee in 2015 de Geert Grote Pen prijs (http://www.geertgrotepen.nl/). Dit is een scriptieprijs die elk jaar wordt toegekend aan de beste Nederlandstalige thesis in de wijsbegeerte. De jury waardeerde mijn werk omwille van zijn intrigerende, originele aanpak en de toegankelijkheid van de tekst, waarbij een echte filosofische vraagstelling centraal stond. Omdat ik veel waarde hecht aan toegankelijkheid, bied ik via deze site een lezing aan die de essentie van mijn onderzoek probeert samen te vatten. Tijdens de voordracht zal ik op een interactieve manier proberen uit te leggen hoe een fenomenologie van de muzikale ervaring tot stand komt en welke conclusies we hieruit kunnen trekken. Het publiek heeft geen specifieke voorkennis nodig om deze lezing te kunnen volgen. Wel zorgt een voorkennis in de wijsbegeerte voor een dieper inzicht in de materie.

the_function_of_music-8629

Naast muziekfenomenologie heb ik me de voorbije jaren ook gespecialiseerd in de ethiek van stamceldonatie o.a. via opiniestukken en projecten (zie andere blogberichten). Ook over dit thema bied ik lezingen aan samen met De Maakbare Mens vzw ( zie http://www.demaakbaremens.org/). Tijdens de voordracht wordt uitgelegd wat stamcelonderzoek is en zal er verder worden ingezoomd op stamceldonatie en op mijn persoonlijke bijdrages binnen het debat. Uiteraard wordt er tijd vrijgemaakt voor vragen. Het publiek heeft geen voorkennis nodig om deze lezing te volgen.

knipsel

Voor meer informatie en details over de lezingen kan je mij contacteren via deze website. Vul hiervoor het contactformulier in bij het icoontje ‘contact’ rechtsboven op de site.

Beste groeten,

Tomas

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Other. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s